OBAVIJEST O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

U tvrtki Legrand d.o.o. ozbiljno i odgovorno postupamo prema zaštiti Vaših osobnih podataka. Prikupljeni osobni podaci bit će pažljivo zaštićeni i obrađeni u skladu s Općom uredbom (EU) o zaštiti osobnih podataka (GDPR) i važećim propisima iz područja zaštite osobnih podataka.

Važno nam je da razumijete što radimo s Vašim osobnim podacima, stoga preporučujemo da se upoznate sa sadržajem ovog dokumenta. Ako imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva vezanih uz obradu Vaših osobnih podataka, pošaljite nam e-mail na legrand@legrand.hr . Naša web stranica koristi kolačiće. Više informacija o korištenju kolačića nalazi se u Pravilima o kolačićima.

Koje vrste osobnih podataka prikupljamo, u koju svrhu i na kojoj pravnoj osnovi?

1. Primanje newsletter-a i obavijesti

Na temelju Vašeg pristanka prikupljamo Vaše ime, e-mail adresu i ime Vaše tvrtke, tako da Vam možemo poslati svoje obavijesti, novosti, ponude, informacije o edukacijama i treninzima te druge opće informacije koje mogu biti od interesa za Vas.


2. Informacije o edukacijama i treninzima

Ako se prijavite na sudjelovanje u edukacijama i treninzima, trebamo Vaše slijedeće podatke: ime i prezime, poslovnu aktivnost, ime tvrtke, adresu i mjesto poslovanja, broj mobitela i adresu e-pošte za lakšu organizaciju i provedbu treninga i edukacije. Bez ovih informacija ne možemo jamčiti sudjelovanje u našim treninzima i edukacijama. Pravni temelj za obradu Vaših osobnih podataka je pristanak putem kontakt obrasca na sljedećoj stranici: www.legrand.hr/prijava_za_obuku.html ..


3. Kontakt obrazac

Osobni podaci koje nam dajete putem online obrasca za kontakt (ime i prezime, tvrtka, adresa tvrtke, adresa e-pošte i telefonski broj) obrađuju se samo u svrhu odgovaranja na Vaše upite. Vaše osobne podatke obraditi ćemo u svrhu provedbe akcije na Vaš zahtjev. U slučaju da ne vjerujete osobnim podacima koje zahtijeva online obrazac, nećemo moći odgovoriti na poslan zahtjev.

Koliko dugo pohranjujemo vaše osobne podatke?

1. Primanje newsletter-a i obavijesti

Vaše ćemo osobne podatke obrađivati za slanje naših obavijesti do otkazivanja Vašeg pristanka ili u svakom slučaju ne duljem od pet godina nakon isteka kalendarske godine u kojoj ste dali Vaš pristanak. Ako želimo zadržati podatke dulje, ponovo ćemo tražiti Vaš pristanak nakon isteka tog razdoblja.

2. Informacije o edukacijama i treninzima

Vaši osobni podaci koje obrađujemo za organizaciju i provedbu edukacija i treninga bit će zadržani do Vašeg otkazivanja suglasnosti, ili u svakom slučaju ne duljem od dva mjeseca nakon završetka obrazovanja.

3. Kontakt obrazac

Pohranjujemo Vaše osobne podatke koje obrađujemo da bismo pripremili odgovor na Vašu poruku poslanu putem obrasca za kontakt na web stranici 5 godina.

Hoćemo li otkriti vaše osobne podatke trećim stranama ili ih prenijeti izvan EU?

Nećemo otkriti Vaše osobne podatke, niti ćemo ih otkriti trećim osobama ili nekoj državi ili organizaciji izvan EU.

Koja su Vaša prava u vezi s obradom osobnih podataka?

U skladu s Općom Uredbom (EU) o zaštiti osobnih podataka (GDPR), imate pravo u bilo kojem trenutku zatražiti pristup svojim osobnim podacima, njihov ispravak ili brisanje ili ograničiti obradu Vaših osobnih podataka.

Obavijestit ćemo Vas ako vaš zahtjev utječe na mogućnost primanja newsletter-a i obavijesti i/ili organizaciju edukacija i treninga. Također imate pravo prenijeti svoje osobne podatke. Sva ta prava mogu se potraživati u bilo kojem trenutku u pisanom obliku na e-mail adresu legrand@legrand.hr ili poštom na adresu Legrand d.o.o.-a.

2014 Legrand - Sva prava zadržana