Legrand Grupa

Legrand Grupa je jedna od vodećih kompanija u proizvodnji proizvoda i sustava za električne instalacije i informatičke mreže u komercijalnim i stambenim objektima te industriji. Sjedište kompanije nalazi se u Francuskoj. U pogonima Legrand Grupe, koja posjeduje više od 4.500 patenata, proizvodi se preko 215.000 kataloških brojeva. Zahvaljujući obimnoj proizvodnji i velikim ulaganjima u istraživanja i razvoj novih tehnologija i materijala,  Legrand kontinuirano prati sve trendove modernih tehnologija i u mogućnosti je ponuditi rješenja i kompletne sustave za objekte i projekte neovisno od standarda instalacije (njemački, talijanski, francuski, američki, britanski, brazilski, itd..). Legrand broji preko 36.000 zaposlenih i sa portfeljom od 30 brand-ova prisutan je u više od 80 zemalja.

 

Legrand u Republici Hrvatskoj nudi kompletan asortiman elektroopreme, od električnih utičnica i sklopki do složenih sustava za električnu i digitalnu infrastrukturu objekata. Preko mreže naših lokalnih partnera vršimo plasiranje proizvoda na tržište koji zadovoljavaju tražene standarde, pružamo tehničke savjete u vezi proizvoda, radimo lokalne programe obuka i prodajnu podršku. Od osnivanja lokalne filijale 2009. godine prepoznati smo kao pouzdani partner na mnogim projektima u Republici Hrvatskoj.


Proaktivnost grupe Legrand privlači i izgrađuje partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo i dobrobit, a primjena naših rješenja daje sigurnost svakom projektu i stvara dugoročno povjerenje između nas i naših klijenata. Uspješno surađujemo sa distributerima električne opreme, investitorima, projektantima, sistem integratorima, arhitektima te instalaterskim tvrtkama koje se bave električnim instalacijama i/ili strukturnim kabliranjem.

 

Za više detalja posjetite www.legrand.com/EN/ 

 

Praćenje etičkog ponašanja zaposlenih jedna je od Legrandovih temeljnih vrijednosti, uz fokus na korisnika, razvoj i inovacije. Te su četiri vrijednosti u srcu identiteta Grupe i temelj su za dugoročni profitabilan razvoj.

Na temelju tih vrijednosti, Legrand se zalaže za sprječavanje korupcije i prijevara te pridržavanje pravila tržišnog natjecanja.
Grupa je također organizirana kako bi se izbjegao sukob interesa i te spriječilo se pranje novca i financiranje terorizma.
U tijeku je aktiviranje sustava upozorenja koji je dostupan svim dioničarima Grupe u slučaju problema koji uključuju računovodstvene i / ili financijske poslove, korupciju, kršenje prava tržišnog natjecanja, ozbiljnu štetu na okoliš ili sigurnost ljudi, neetičko ponašanje (diskriminacija i uznemiravanje ), zaštita podataka ili sukob interesa.

Više podataka možete pronaći na ovom linku:

https://www.legrand.com/en/our-responsibility/society/business-ethics

Prijavom na trening, Legrand d.o.o. će upotrijebiti Vaše osobne podatke u svrhu organiziranja i održavanja treninga za koji ste se prijavili. Bez tih podataka ne možemo dogovoriti sudjelovanje na našem treningu.

2014 Legrand - Sva prava zadržana