Legrand Hrvatska

Legrand u Republici Hrvatskoj nudi kompletan asortiman elektroopreme od električnih utičnica i sklopki do složenih sustava za električnu i digitalnu infrastrukturu objekata.


Naša misija je saslušati želje naših klijenata, razumjeti ih i odgovoriti im kvalitetnim rješenjem koje zadovoljava njihove specifične potrebe. Snabdjevanje opremom koja zadovoljava tražene standarde, pružanje tehničkih savjeta, neprekidni programi obuka i prodajna podrška dio su onoga što nas čini pouzdanim partnerom.


Uspješno surađujemo sa distributerima električne opreme, investitorima, izvođačima, projektantima, arhitektima, električarima i krajnjim korisnicima.


Proaktivnost grupe Legrand privlači i izgrađuje partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo i dobrobit, a primjena naših rješenja daje Vam sigurnost u projekt i stvara dugoročno povjerenje između Vas i Vaših klijenata.

Legrand d.o.o. je trgovačko društvo koje je osnovano i postoji prema zakonskim propisima Republike Hrvatske. Upisano je u trgovački registar Zagreb pod brojem Tt-09/7386-4, OIB 74051232911, MBS:080702172 čije se sjedište nalazi u Zavrtnica 17, Zagreb. Temeljni kapital 685.000,0o kn je uplaćen u cijelosti, a zastupa ga član uprave g. Rasim Mujkić. IBAN tvrtke: HR3224070001100651784 kod OTP banka d.d., Split.

 

Prijavom na trening, Legrand d.o.o. će upotrijebiti Vaše osobne podatke u svrhu organiziranja i održavanja treninga za koji ste se prijavili. Bez tih podataka ne možemo dogovoriti sudjelovanje na našem treningu.

2014 Legrand - Sva prava zadržana